Culieet is in zeer geringe mate te gebruiken op vlees, kip, vis, spare-ribs, tofu, wokschotels, salades en roerbakschotels. Tevens is het ideaal als dipsaus bij de barbeque etc. Met Culieet hoeft u uw vlees (etc.) niet meer vooraf te kruiden, een kleine hoeveelheid van Culieet maakt uw maaltijd héérlijk op smaak!

Klik hier voor de recepten

Heeft u nog leuke recepten of tips? Mail ze dan naar: informatie@culieet.nl.


Garnalen op oosterse wijze, met ui, paprika en asperges
(4 pers.)

Ingrediƫnten
-400 gram garnalen
-125 gram paprika
-100 gram ui
-300 gram witte en groene asperges
-Olijfolie
-Culieet

Bereidingswijze
- Snijd de paprika en de ui , was de groene asperges en schil de witte asperges.
- Snijd de asperges in stukjes.
- Verwarm een wok of hapjespan met olijfolie. Bak hierin de garnalen.
- Voeg vervolgens de ui toe en kort daarna de paprika en asperges.
- Roerbak het geheel, tot de asperges beetgaar zijn.
- Voeg als laatst naar smaak Culieet toe.

Tip: Buiten de aspergetijd is het ook heerlijk met diverse andere groentes!