De courgette is dus je ‘pasta’ en dat past heel goed binnen een keto- of koolhydraatarm dieet!
Voedingswaarden
Per portie
Bereidingswijze
-
1
Bak de kip in de kokosolie gaar in een koekenpan op laag vuur
-
2
bak de ui met de champignons de laatste 10 minuten mee
-
3
Voeg de knoflook toe
-
4
Snij met een spiraalsnijder sliertjes van de courgette en doe ze in een kom. Heb je geen spiraalsnijder, dan kun je de courgette natuurlijk ook in hele dunne reepjes snijden
-
5
Snijd de cherrytomaatjes in tweeën en roerbak dit samen met de courgette nog even kort mee
-
6
Snijdt de basilicum fijn
-
7
Maak de saus van de avocado met de Philadelphia en de Culieet
-
8
Schep de saus door het roerbakmengsel en breng op smaak met zwarte peper
-
9
Schep op het laatste moment de rucola en de basilicum er door en serveer direct. Eetsmakelijk!
Chef's Tip
Strooi er wat Parmezaanse kaas of pijnboompitten over voor extra vetten en smaak.