Galbi Ribs met Taugésalade
6 oktober 2025
1 min leestijd
Galbi ribs vormen hier steevast de basis voor een goede BBQ-lunch. Dit keer met een frisse knapperige taugésalade!
De @keijkamado van @kamadobbqnl opgestookt met kolen van @dekolenkoning naar 220 graden directe hitte voorzien van een gietijzeren rooster. De shortribs steaks van @themeatlovers op het rooster rondom lekker bruin gebakken en last-minute voorzien van een laklaag gebaseerd op de Korean BBQ van Mama Asia en @culieet_smaakmaker . Het geheel geserveerd in de skillet van @the_windmill_cast_iron voor een stoere presentatie!
Dit heerlijke gerecht is gemaakt door Maikel Schuurmans ook wel bekend als @DrieksBBQ, zeker de moeite waard om zijn Instagram eens te bekijken en te volgen voor prachtige gerechten en heel veel inspiratie.
Gerelateerde artikelen
Wat een top product!
7 oktober 2025
Wagyuburger
7 oktober 2025
Ribbetjes van Oma Lola
11 oktober 2025
Avocado Deluxe met gepocheerd ei & Culieet
17 oktober 2025
Klassieke sticky BBQ-Spareribs
6 oktober 2025
Ribfinger baguette – Camping-editie
6 oktober 2025
Gevulde kipfilet – Camping Editie
7 oktober 2025
Thaise soep met kip
7 oktober 2025
Naan Chicken – Camping-editie
6 oktober 2025
Loaded Nacho’s – Camping Editie
6 oktober 2025
Culieet en De EetLijn
22 mei 2025
Waldkorn met Eendenborsfilet
6 oktober 2025
Top 5 Koolhydraatarme & Keto Gerechten
15 oktober 2025
Afvallen = Calorietekort
24 oktober 2025
Volg jij ons al op instagram?
14 september 2025
BroodjeDunner – Pasta Pesto
7 oktober 2025
Niet zomaar een soepje!
7 oktober 2025