Dit gerecht is heerlijk met zilvervliesrijst of in een volkoren wrap.
Voedingswaarden
Per portie
690
Calorieën
35g
Eiwitten
87g
Koolhydraten
19g
Vetten
13,5g
Vezels
Bereidingswijze
-
1
Pan verhitten en het gehakt met de bonenkruiden rul bakken.
-
2
Ui snipperen en paprika in kleine blokjes snijden. Deze toevoegen aan het gehakt en 5 minuten mee bakken.
-
3
Bonen in een vergiet wassen onder koud stromend water en laten uitlekken. Tomatenblokjes en de bonen toevoegen in de pan. Dit geheel 5 min. door laten koken.
-
4
Koriander fijn snijden. Deze mengen met de zuivelspread. Op smaak brengen met peper.
-
5
Limoen in partjes snijden.
-
6
Nu kun je de chili con carne serveren met de zuivelspread en limoen partjes.
Totale bereidingstijd: 45 minuten
Chef's Tip
Je kunt dit gerecht ook heerlijk eten met een wrap in plaats van rijst.