Waar komt Culieet vandaan?

Een in Twente werkende chefkok is bekend geworden met zijn begeerde spareribsaus die zij verkochten bij een bistro in Ootmarsum. Deze chefkok runde de bistro, die een goede reputatie had in de regio. Nadat deze chefkok zijn restaurant heeft verkocht, is hij zich gaan richten op een gezonde leefstijl. De spareribsaus is doorontwikkeld naar een gezonde variant, zonder suiker en zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Vanuit zijn passie is hij opzoek gegaan naar een combinatie van een heerlijke smaak met goede voedingswaarden. Zo is Culieet als gezonde delicatesse geboren ergens in 2010! Dankzij zijn kennis en ervaring in de horeca hebben ze een fantastisch, uniek product neergezet.  

In februari 2021 is Culieet overgenomen. Er zijn toen een aantal dingen veranderd, de verpakking en het label zijn aangepast, ook is de productie van Culieet geautomatiseerd en dat heeft ervoor gezorgd dat het originele recept iets is aangepast. Maar aan elk avontuur komt een eind, er was te weinig tijd om Culieet te laten groeien en bloeien.

In maart 2025, kreeg ik de kans om Culieet over te nemen! Ik ben onwijs enthousiast en ga er mijn uiterste best voor doen, zodat het de aandacht krijgt die het verdient.

Meer over mij en de plannen in: Culieet heeft een nieuwe eigenaresse! – Culieet®

Gerelateerde artikelen