Ribfinger baguette – Camping-editie
6 oktober 2025
1 min leestijd
BBQ-en op de camping is comfortfood, althans meestal! De Iberico Ribfingers van @themeatloversĀ kruidde ik met Tonkarub vanĀ @therubclub.nl
Ik heb ze gegaard op 120 graden op deĀ @traegerĀ Ranger tot ze botermals waren om ze te serveren op een baguette met rucola en afgetopt met pepermayonaise,Ā @culieet_smaakmakerĀ en cripsy knoflookolie om vervolgens in hapklare stukjes te snijden met het mes vanĀ @kanpekinederland
Dit heerlijke gerecht is gemaakt door Maikel Schuurmans ook wel bekend als @DrieksBBQ, zeker de moeite waard om zijn Instagram eens te bekijken en te volgen voor prachtige gerechten en heel veel inspiratie.
Gerelateerde artikelen
Niet zomaar een soepje!
7 oktober 2025
Avocado Deluxe met gepocheerd ei & Culieet
17 oktober 2025
Loaded Nachoās – Camping Editie
6 oktober 2025
Wagyuburger
7 oktober 2025
Afvallen = Calorietekort
24 oktober 2025
Waldkorn met Eendenborsfilet
6 oktober 2025
Gevulde kipfilet – Camping Editie
7 oktober 2025
Thaise soep met kip
7 oktober 2025
Wat een top product!
7 oktober 2025
Galbi Ribs met TaugƩsalade
6 oktober 2025
Ribbetjes van Oma Lola
11 oktober 2025
Culieet en De EetLijn
22 mei 2025
WagyuburgerĀ
7 oktober 2025
Ā Klassieke sticky BBQ-Spareribs
6 oktober 2025
Volg jij ons al op instagram?
14 september 2025
BroodjeDunner – Pasta Pesto
7 oktober 2025
Naan Chicken – Camping-editie
6 oktober 2025