Een lunchtip! Heerlijke frisse tonijnsalade met appel. Lekker op een luxe speltbol met rucola en komkommer.
Voedingswaarden
Per portie
+/- 260
Calorieën
+/- 38g
Eiwitten
+/- 10g
Koolhydraten
+/- 8g
Vetten
+/- 2g
Vezels
Bereidingswijze
-
1
Laat de tonijn goed uitlekken.
-
2
Snipper de ui en schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes.
-
3
Meng in een kom de tonijn, appel, ui, Griekse yoghurt en de Remia friteslijn.
-
4
Voeg de Culieet toe.
-
5
Doe de tonijn salade op een door jou gekozen broodje en serveer met sla en plakjes komkommer. Eetsmakelijk!
Totale bereidingstijd: 10 minuten
Chef's Tip
Heerlijk op een luxe bol, geroosterde boterham of een wrap!