Makkelijk, lekker en snel klaar. Perfect voor na een drukke werkdag!
Voedingswaarden
Per portie
+/- 600
Calorieën
+/- 30g
Eiwitten
+/- 55g
Koolhydraten
+/- 27g
Vetten
+/- 10g
Vezels
Bereidingswijze
-
1
Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
2
Snijd de kip in reepjes van 1 cm breed. Snijd de rode pepers uit de bamipakketten in dunne ringetjes.
-
3
Verhit in een wok 1 el olie en bak het vlees 2 min. op hoog vuur. Schep het vlees uit de wok.
-
4
Verhit de rest van de olie en roerbak de groenten uit het bamipakket met de peperringetjes 4-5 min.
-
5
Voeg de noodles en het vlees toe en roerbak nog 1 min.
-
6
Meng de pindakaas met de culieet en 4 el heet water. Meng de pindasaus door de noodles en serveer. Eetsmelijk!
Totale bereidingstijd: 20 minuten
Chef's Tip
Ook lekker met een paar cashew noten on top!