Een kleurrijk wokgerecht met kip, knapperige groenten en noedels, op smaak gebracht met culieet in plaats van een standaard woksaus. Het resultaat is een lichte, eiwitrijke maaltijd met een perfecte balans van pittig, fris en hartig.
Voedingswaarden
Per portie
Bereidingswijze
-
1
Noedels koken Kook de noedels volgens de verpakking. Giet af en zet apart.
-
2
Bak de basis Verhit de zonnebloemolie in een wok of diepe pan. Bak de kip/tofu kort op hoog vuur tot goudbruin.
-
3
Groenten wokken Voeg paprika, wortel en broccoli toe. Wok 4–5 minuten, zodat ze knapperig blijven.
Chef's Tip
Het mooie is dat je met Culieet al een balans hebt van zout (soja, gluten), pittig (rode peper), zuur (azijn, melkzuur, citroenzuur) en hartig (knoflook, gember). Daardoor heb je verder geen extra woksaus nodig.